Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Pont # 16 - Cum aduci oul la temperatura camerei

Publicat de marcela 24.04.2020 0 Comentarii Ponturi MamaChef,

Oul la tempertura camerei - Metoda rapidă

 

Atunci când prepari prăjituri, brioșe sau aluaturi, pentru un rezultat bun, se recomandă ca ingredientele  folosite să nu fie reci, scoase de la frigider, ci la temperatura camerei.

Dar ce ne facem atunci când suntem în grabă sau, pur și simplu, am uitat să le scoatem de la rece? Simplu, folosim pontul de mai jos:

 

ou la temperatura camerei metoda rapidă

 


 

Poate te interesează:

Trucuri în bucătărie -  Ponturi MamaChef

Răsfață-ți pielea cu ingredientele din cămară - Cosmetica din bucătărie

Distrează-te cu cei mici - Idei de activități pentru copii

Informații utile despre alimente - Știai că...?

Scrie un comentariu

Urmărește-ne