Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Disclaimer

Dragă mămică, 


 

Informațiile publicate pe site-ul www.mamachef.ro, transmise în newsletter, PDF-uri și toate celelalte materiale digitale sau nu (denumite generic „Materiale”) sunt destinate informațiilor generale și nu sunt destinate a fi interpretate ca un sfat sau substitut al sfaturilor medicale. Neținând cont de  situația sau nevoile individuale ale stării medicale, fizice sau emoționale ale copilului tău, ”Materialele” nu sunt un înlocuitor pentru asistența medicală și sfatul profesional al medicului specialist.    


În mod special, aceste ”Materiale” nu sunt menite să înlocuiască sfaturile sau tratamentele dietetice profesionale. În cazul în care copilul tău are sau suspectezi că ar putea avea alergii sau probleme medicale care ar putea fi afectate de anumite alimente sau după ce ai încercat oricare dintre rețetele MamaChef, consideri că cel mic poate avea sau are efecte secundare, ar trebui să contactezi imediat medicul pediatru.  


 Înainte de a de a folosi oricare dintre informațiile de pe site-ul mamachef.ro, ar trebui să analizezi aceste informații raportate la situația și nevoile personale ale copilului tău și să apelezi la medicul specialist al copilului tău pentru lămuriri suplimentare. 


Rămâne exclusiv în responsabilitatea ta aplicarea oricăror informații cuprinse în ”Materialele” prezentate, ceea ce ne exonerează de orice răspundere pentru orice pagubă sau vătămare care ar putea surveni din aplicarea oricăror informații cuprinse în ”Materialele” MamaChef.