-
Coșul este gol!
Copiilor tinde să le placă brânzeturile, fie că este vorba de sandvișuri cu cașcaval, macaroane sau spaghete cu cedar, pizza cu mozzarela sau un sos de brânzeturi, ceea ce poate face mai ușor să-ți determini copilul să mănânce calciul și proteinele de care are nevoie.
Așadar, dragi mămici...
Să gătim cu brânzeturi!
Și pentru ca să fie totul cât mai simplu, câteva ponturi, ce să faci și ce nu faci când gătești cu brânzeturi:
Rade brânza - procedând astfel brânzeturile se distribuie uniform, ajutând la o topire mai rapidă. Bucățile mari de brânzeturi se topesc mai greu și tind să se gătescă excesiv.
Folosește foc mic - gătind brânzeturile la foc mic previne eliminarea grăsimii. Pentru un rezultat bun, adaugă brânzeturile la final, astfel încât să atingă punctul de topire și să nu se gătească prea mult.
Adaugă puțin acid - atunci când pregătești sosuri, supe sau fondue adaugă puțină zeamă de lămâie, ceea ce va ajuta la menținerea unei texturi netede a preparatului. Acidul va acționa asupra calciului din brânzeturi, păstrându-l separat de proteine, rămânând fluid.
Adaugă amidon - puțin amidon de porumb sau făină adaugate în sosul pe bază de brânzeturi previne tăierea acestuia.
Nu amesteca prea energic - amestecând prea repede poate avea ca efect un întărirea brânzeturilor și preparatul nu va avea textură fluidă.
Nu servi preparatele pe bază de brânzeturi reci - temperatura scăzută întărește brânzeturile
Nu folosi decât brânzeturile potrivite preparatului. Vezi Ghidul brânzeturilor
9 Comentarii
I will immediately grasp your rss as I can not to find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you've any? Kindly let me understand so that I could subscribe. Thanks.
I visited various blogs however the audio quality for audio songs existing at this site is actually marvelous.
I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really really pleasant post on building up new blog.
excellent submit, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don't realize this. You must proceed your writing. I'm confident, you have a huge readers' base already!
Ahaa, its good dialogue regarding this piece of writing here at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.
Hello every one, here every person is sharing such familiarity, therefore it's nice to read this weblog, and I used to pay a visit this website daily.
I will immediately clutch your rss as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you have any? Please allow me recognize so that I may just subscribe. Thanks.
I'll right away snatch your rss as I can not in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you've any? Kindly permit me realize so that I could subscribe. Thanks.
That is very fascinating, You're a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking extra of your excellent post. Additionally, I have shared your website in my social networks
Scrie un comentariu