Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Provocarea legumelor și fructelor


OFERĂ  COPILULUI UN FRUCT SAU O LEGUMĂ NOUĂ ÎN FIECARE ZI! - Aceasta este provocarea pe care ți-o lansez!
Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca din alimentația zilnică a copilului (cu vârsta peste 2 ani) să nu lipsească 5 porții de fructe și legume, iar folosind o varietate largă din aceste alimente se asigură aportul optim  de nutrienți necesari creșterii sănătoase a copiilor. Oferindu-le un sortiment cât mai bogat de legume și fructe îi vei ajuta să își dezvolte și gusturile, experimentând noi arome și texturi.  


Accepți provocarea? Dacă răspunsul tău este DA, atunci vei primi lunar CALENDARUL PROVOCĂRII care te va ajuta sa îți îndeplinești misiunea - să crești un copil sănătos și puternic!
Ce este CALENDARUL PROVOCĂRII?


Dar, haide mai bine, sa îți spun ce nu este CALENDARUL PROVOCĂRII. Acesta NU este,  sub nici o formă o propunere sau un plan de dietă pentru copilul tău, care trebuie respectat ad literam.


CALENDARUL PROVOCĂRII este un ghid al fructelor și legumelor de sezon în luna respectivă, iar scopul său este

1. să te ajute  să le oferi celor mici mai multe legume și fructe

2. să te inspire la alegeri cât mai variate.


Cum funcționează CALENDARUL PROVOCĂRII?

Simplu, te înscrii la newsletter, iar MamaChef îți va trimite lunar CALENDARUL  în care vei găsi în fiecare zi o nouă legumă sau fruct, ca inspirație pentru a introduce cât mai multe și diverse  fructe și legume în alimentația celor mici. Poți sa îl și descarci, sa îl imprimi și sa îl lipești pe frigider pt a-l avea la îndemână. 


Cu drag,