Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

101 idei despre cum să faci educaţie financiară copilului tău

Publicat de marcela 21.12.2020 0 Comentarii

Văzând titlul articolului, care este şi titlul e-book-ul Roxanei Bucur, poate te întrebi: "Educaţie financiară pentru copii? Nu este un concept puţin cam complex pentru copii?"

Dacă mă întrebai atunci când domişoara T era mică, probalil că aş fi gândit la fel. Dar acum, ca părinte al unui copil de  6 ani, consider că educația financiară este o componentă importantă a educației copilului. Cu cât copilul se familiarizează mai repede cu noțiunile relaționate cu banii, cheltuielile, economiile, va dezvolta o anumită perspectivă asupra acestui aspect, al finanțelor, care îl va ajuta în viața de adult. Și, cred că cel mai important mod de a introduce educația financiară copiilor este învățarea prin joc.

Ceea ce cred cu tărie este că prin joc, prin acrâtivităţi, copilul poate asimila foarte multe cunoştinţe din diverse domenii.

Iar ceea ce Roxana Bucur a reuşit să realizeze prin carte sa "101 idei despre cum sa faci educație financiară copilului tau" este de a transpune noţiunile de teorie în activităţi practice adaptate nivelului de cunoaştere şi învăţare al copiilor începănd cu vărsta de 3 ani. 

 

MamaChef se bucură să îţi ofere această carte e-book, atât de utilă în dezvoltare şi educarea copiilor noşti cu o reducere de 15 % din preţul de vânzare folosind cuponul de reducere mamachef.

 

APLICĂ CODUL DE mamachef ŞI OBŢII

15% REDUCERE

 

Scrie un comentariu

Urmărește-ne