Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii

Pentru copii

Activități pentru copii

 

Capitolul răbdare nu este unul tocmai forte atunci când vorbim de cei mici, cu atât mai mult atunci când mami trebuie să pregătească mâncarea sau să se ocupe de ordinea din casă.

 

De aceea,  ți-am pregătit o selecție de planșe și idei de activități pe care le poți oferi celor mici până tu gătești una din rețetele noastre rapide și sănătoase sau pe care să le realizați împreună.

 

Planșele sunt clasate pe categorii de vârstă dezvoltând aptitudinile caracteristic vârstei ( culori, forme, fructe, legume, insecte în activități de sortare, potrivire, colorare - pentru cei între 3 - 5 ani, numere, litere - pentru cei mai mari 5 - 7 ani).

 

Planșele pot fi descărcate, imprimate, decupate, în funcție de instrucțiunile fiecărei activități. Pentru o utilizare mai îndelungată poți lamina elementele.

 

              

 

Povești pentru copii

 

Poveștile joacă un rol vital în creșterea și dezvoltarea copiilor. Cărțile și personajele pe care le cunosc prin intermediul lor le pot deveni prieteni, le stimulează imaginația, le dezvoltă vocabularul, îi relaxează și îi învață despre lucrurile importante din viață.

Vino alături de cel mic în lumea minunată a poveștilor citite de o mămică minunată - actrița Denice Grigore.